Skip to main content

Maak ambities al vanaf €3,99 per maand waar

Yugro is geschikt voor bedrijven vanaf 30 medewerkers die structuur willen aanbrengen in persoonlijke ontwikkeling en daarmee het beste uit hun medewerkers willen halen. Voor het gebruik van Yugro betaal je eenmalige implementatiekosten en een vast all-in bedrag per medewerker per maand. Dit bedrag is afhankelijk van de grootte van jouw organisatie.

Benieuwd wat dit betekent voor jou organisatie? Plan dan snel een inspirerende afspraak met één van onze adviseurs.

“Een doel zonder een plan is slechts een wens”

Antoine de Saint Exupery

Ontwikkelen doen we samen

Intake om behoeften en wensen vast te stellen

Samen bespreken we hoe jouw organisatie ontwikkeling van medewerkers vorm wil geven. We delen kennis en ervaring en bespreken hoe Yugro hierbij het beste kan worden ingezet.

1-op-1 inregelsessie

Op basis van jullie eigen wensen en behoeften regelen we samen Yugro optimaal in. Indien gewenst integreren we veel gebruikte trainingen (digitaal aanvraagproces) en/of richten we gesprekstemplates in.

Kick-off

Voordat Yugro in gebruik genomen wordt, organiseren we een kick-off met key users. Belangrijk onderdeel hiervan is de gebruikerstraining.

Evaluatie om te finetunen

We willen zeker zijn dat Yugro optimaal ingezet en gebruikt wordt in jouw organisatie. Daarom evalueren we het gebruik en toetsen we de bevindingen. We stellen de inrichting bij indien nodig.

Telefonische en e-mailondersteuning

Het team van Yugro staat ook telefonisch of per mail ter beschikking als er vragen of onduidelijkheden zijn. Indien nodig bieden wij ondersteuning op afstand.

Optioneel: vaardigheidstraining

Het is soms lastig om op een juiste manier het gesprek aan te gaan met teams of medewerkers, als het gaat om ontwikkeling. Neem contact met ons op voor onze vaardigheidstrainingen zodat gesprekken in het kader van ontwikkeling op een juiste manier binnen jouw organisatie worden gehouden.

Stap voor stap ondersteuning met de implementatie roadmap

Stap voor stap ondersteuning

We weten als geen ander dat het implementeren van een nieuw tool  uitdagend kan zijn. Daarom helpen wij je stap voor stap bij het inrichten van jouw persoonlijke Yugro-omgeving. Daarbij richten wij uiteraard het technische aspect in, maar belangrijker vinden we dat Yugro naadloos aansluit bij hoe jouw organisatie ontwikkeling van medewerkers vorm wil geven. Hier denken we graag samen in mee, zodat Yugro optimaal gebruikt kan worden. Door middel van een voor jouw organisatie op maat gemaakte People & Tech roadmap faciliteren we voor een naadloze online en offline implementatie van Yugro binnen jullie organisatie.

People roadmap

  • Dedicated Yugro projectmanager
  • Kick off met projectteam
  • Training super-users
  • Communicatieplan voor de uitrol van Yugro
  • Feedback sessie ophalen na live-gang

Tech roadmap

  • 1 op 1 inregelsessie
  • Importeren van de medewerker gegevens
  • Inrichting modules en processen
  • Feedbackrondes met het projectteam
  • Live-gang Yugro!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Welke wijze voor een Demo heeft je voorkeur?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

×